Könyveim, CD, DVD

FAMOUS GROUSE WHISKY, az ALBANNACH és a BRITISH AIRWAYS támogatásával megjelent művek sajnos csak ötletszerűen kaphatóak a „LIBRI” és a „LÍRA és LANT” üzleteiben, illetve kedvezményesen (3000 Ft + postaköltség) nálam.

A Híd —->>>

A dudás legendája —->>>

Akiért a duda szól —->>>

Skócia ege szabad —->>>

Szerelmem Skócia —->>>

A felsorolt könyvek külön-külön is olvashatóak, mégis egységes rendszert képviselnek: Kéri György az ún. „DUDÁS SOROZAT” írója.

Az egységes szerkezetet a könyvek hátsó borítója is mutatja, hiszen mit is találhatnánk egy olyan író könyvén, aki whiskyt hirdet és becsületesen azt is issza? Persze! Whiskyt…

CD, DVD, kazetta:

Magyarországon üzleti forgalomban jelenleg nem kapható hanghordozóm.Az itt bemutatott CD, kazetta és DVD ún. „DEMO” jellegű, mely nem kereskedelmi gondolattól vezérelt, hanem munkásságomat kívánja bemutatni.Az árat is ez határozza meg, gyakorlatilag nyersanyag áron 3000 Ft + postaköltség lehet hangzó anyagaimhoz hozzájutni. A CD és a kazetta zenei anyaga gyakorlatilag egyezik, csak a címük más.Hihetetlen jó zeneszerzőkkel és zenészekkel dolgozom együtt.Külön felhívom a figyelmet, hogy tradicionális skót dal ugyanúgy megtalálható a lemezen, mint a marsch, pop, rock, new wawe, gyermekdal, calypso zene.A CD kifejezett erőssége a zenei sokrétűség. A DVD klipeknek (két saját rendezésű is van), illetve TV felvételeknek, riportoknak ad otthont.Itt az élő előadásokban előadott humor is érzékelhető.

Kéri György vagyok.  AZ ELSŐ MAGYAR SKÓTDUDÁS.

Első és sokáig egyetlen… Szeretek regényt írni, filmet rendezni, mindenféle jó muzsikát játszani. Tradícionális skót és magyar zene mellett, pop, rock és klasszikus területen is szívesen kóborlok Beatlestől Beethovenig. Játszottam operettistákkal és heavy metalosokkal, rockerekkel, minden színpadon, TV-ben, rádióban, stadionokban, csarnokokban, fesztiválokon, hotelekben és éttermekben, Cirkuszban, Operaházban, a Niebelungen Halleban, a Skót Parlament Elnökének… MINDENKINEK.

A dalok:

 1. PROLOGUS                                  zene: Kéri György
 2. TŰZIJÁTÉK ZENE                     zene: Gyöngyösi Levente
 3. TITANIC                                       Horner-Harper-Kéri
 4. HAJNALI LOVAGLÁS               zene: Kéri György
 5. IN MEMORIAM JACK DUFF   zene: Mericske Zoltán
 6. FALKLANDI VIHAR                  zene: Kéri György
 7. A SKÓT                                         zene, szöveg: Gryllus Vilmos
 8. EZRED INDULÓK                      tradicionális skót indulók
 9. VÁGYAKOZÁS                           Puskás-Solymosi-Szilágyi
 10. MAGYAR VÁNDOR                    tradicionális magyar dalok
 11. GOODBYE                                    Lerch István – Turczi István

A MUZSIKUSOK:

Kéri György skót duda, gitár, Gryllus Vilmos gitár, ének,

Lerch István billentyűsök, Gara László dobok, Szilárd Zoltán gitár,

Bergendy István szaxofon, Gyöngyösi Levente billentyűsök,

az Apokriff együttes, Mericske Zoltán és az Ütősök